dimarts, 1 de juliol del 2014

... I TOT ÉS POSSIBLE

AGNÈS ARMENGOL I ALTAYÓDeia l'altre dia que tot estava per fer. Avui afirmo que tot és possible. Encara que els hi pesi als qui s'entesten a repetir i a cridar fins a la sacietat que la consulta és il.legal, i la DUI, també, i facilitar els censos, també, i la immersió lingüística, també, i... qui sap què, també.

Il.legal és que els polítics robin els diners dels ciutadans per a ingressar-los en els seus comptes suïssos. Il.legal és que els familiars dels caps d'estat rebin un tracte de favor "por ser quien son". Il.legal és que ens prenguin el pel en una i una altra i mil qüestions diverses. N'estem farts i cansats. Aquesta és la veritat.


Ah no, Agnès, no hem de perdre l'esperança. Contestant el comentari d'un dels meus posts i havent d'argumentar sobre això de la il.legalitat de la consulta, vaig acabar pensant que realment hi ha una altra possibilitat perquè també a nivell espanyol hi ha una remoguda d'aigües i les noves iniciatives en el terreny polític -com ara Podemos- poden arribar a jugar un paper decisiu en una mena de carambola que ens portaria a poder decidir que volem una Catalunya independent. 

E voulà! Tot és encara possible, fins el que sembla més llunyà, o més difícil. Si és possible que les empreses nord-americanes s'adaptin a una Catalunya independent, segons ha dit l'ambaixador dels Estats Units, com no ha de ser possible que les empreses  i altres institucions espanyoles facin el mateix? Seria de tontos, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada