dijous, 8 de maig del 2014

SER O NO SER

I avui amb quina ens en sortiràs? Una bona pregunta. Perquè ara que el Barça encara té possibilitats de guanyar la lliga, que sembla neutralitzada l'arribada de Cañizares a Barcelona, ara que la Forcades ens ha dit que no vol anar sola i que està a punt de començar la campanya per les eleccions europees?

On és el Caos, la noche oscura entesa com a crisi profunda entre l'estimat i l'estimada, com a moment de purificació, de poda... No, més retallades no, oi? No! I que se n'ha fet de l'ocàs? Era el tercer dels factors ambientals que agreugen la situació del nostre malaltó.



Ser o no ser. Aquest és el dilema central en el qual es debat el procés pel dret a decidir que es comença veure les orelles. Ser procés o no ser consulta. Ser utopia o no ser realitat. Ser DUI o no ser tercera via. To be or not to bé. That is the question.

Em sembla que no li calen moltes més pòcimes i ungüents al procés, sinó un bon psiquiatra que l'escolti i li faci de mirall. I és que encara que no sigui molt bonic, molt agraciat, molt bufó, és el nostre camí envers una Catalunya lliure. Ja us explicaré com li ha anat la primera sessió i de pas jo també m'hi quedaré, encara que no sé si tinc remei. Què en penseu? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada